Projecte educatiu
Home

Pedagogia

Pedagogia

L’educació infantil és una etapa que contribueix al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants en col·laboració amb les famílies. En aquest entorn, proporcionem als nens i nenes un clima de confiança on se senten acollits per créixer i aprendre.

L’escola KIDS introdueix un concepte a la infància creant un espai amb identitat pròpia on donar resposta a les necessitats d’aprenentatge dels nens de 0 a 6 anys, oferint-los el màxim de possibilitats davant el seu immens potencial intel·lectual. Facilitant als infants les condicions adients per aconseguir la millor versió d’un mateix.

Conformen una etapa decisiva en el desenvolupament de la persona. Amb el repte, compromís i responsabilitat que això representa ens guiem amb un projecte d’escola innovador que s’adapta a uns continguts i procediments de treball que desenvoluparan les diferents intel·ligències, la personalitat, el llenguatges i l’establiment de relacions socials que es produeix bàsicament en la franja compresa entre els 0 i els 6 anys.

Centrats a impulsar que la nostra escola sigui referent de primera infància per la nostra metodologia, els valors impartits i les estratègies en el desenvolupament de l’aprenentatge dels nens . El nostre objectiu és transmetre a l’infant seguretat, entusiasme, motivació i dotar-lo de les destreses necessàries per integrar-lo amb èxit a l’etapa escolar. Sense deixar de banda la importància que tot passa per les emocions que són la porta d’entrada principal de l’aprenentatge. L’emoció i la cognició funcionen constantment dins del cervell per orientar l’aprenentatge, quan més s’aprèn és quan sents que el que fas et fa créixer i et diverteix i quan més et diverteix més vols. Per tant aprenem de manera divertida i distesa en un marc d’afecte i familiaritat.

Implementant, com a novetat durant aquest curs, un nou currículum americà (IPC) i anant de mica en mica cap a una escola bilingüe.