Descobreix el que la Kids pot oferir als teus fills! Open Day 2023!

 

T’esperem el proper 7 de febrer de 10h a 11.30h per conèixer la Kids!

 

En aquesta jornada podràs conèixer:

El nostre model educatiu i projecte pedagògic:

La nostra filosofia pedagògica es basa en el principi següent: “APRENDRE ÉS PROVOCAR EMOCIONS”. L’objectiu principal de la nostra escola és fomentar el desenvolupament de la personalitat de cada nen potenciant-ne les possibilitats i habilitats individuals, desenvolupant competències amb aprenentatges significatius en un marc d’atenció personalitzada.

Els principis pedagògics sota els quals s’emmarca el nostre model permeten una adaptació integral i positiva, basada en les capacitats dels infants i no en les limitacions.

A més, som una escola plurilingüe, amb el català i l’anglès com a llengües vehiculars i amb el francès com a llengua d’adquisició. Som escola certificada amb el currículum internacional IPC per a escoles bilingües.

El nostre equip educatiu:

Comptem amb professionals capacitades en educació i llengües per portar endavant els objectius establerts dins el currículum (IPC).

El nostre menjador i servei de menjar:

Comptem amb menjador i cuina pròpia. Els bons hàbits alimentaris des dels primers anys de vida és una de les nostres missions com a escola.

Anem més enllà de lo purament acadèmic:

El programa de cada aula es completa amb activitats com la Música, el teatre, el llenguatge de signes, la robòtica. També com a activitats esportives oferim natació, esqui en la temporada d’hivern i iniciació al tenis en temporada d’estiu.

Durant la jornada de portes obertes podreu entrar a les aules tant de 1r com de 2n cicle i ser testimonis directes de les diferents activitats.

Respondre’m a totes les vostres preguntes.

Es prega confirmació d’assistència a: info@kidsinternationalpreschool.com